VOLG ONS OP TWITTER

24-10-2015: De Fendert E2 - Klundert E3

De Fendert E2 - Klundert E3
De welverdiende herfstvakantie is voor De Fendert E2 begonnen met een overwinning tegen Klundert E3, wat tevens een ronde verder in de bekercompetitie betekent. In de eerste helft bleek al snel dat De Fendert de bovenliggende partij was tegen de Moerdijkgenoten. Na wat mooie kansen gemist te hebben, wist Niels via een hoekschop de 1-0 binnen te schieten. Nog voor rust kon De Fendert uitlopen naar 2-0 door een doelpunt van Mareno.

Helaas wist Klundert niet veel tegenstand te bieden, waardoor De Fendert wat gemakzuchtig ging voetballen.

De tweede helft waren we van plan om de wedstrijd meer kleur te geven, door de supporters de strijd en inzet te tonen die zij gewend van ons zijn. Dit resulteerde in een aantal mooie aanvallen, waaronder een goede goal van Robyn na een mooie pass van Wouter: 3-0. Opnieuw was De Fendert hierna trefzeker via een hoekschop: wat Niels de eerste helft deed, liet Thijme in de tweede helft zien: een indraaiende corner die ineens in de goal belandde. Niet geheel toevallig had E2 de afgelopen week geoefend op corners tijdens de donderdagavond training: iets wat de jongens en meiden vandaag goed opgepakt hebben. Ondanks uitstekend verdedigend werk van Loïs, Jord en keeper Davey, kon Klundert toch nog zorgen voor een tegentreffer. Eindstand: 4-1.

De technische staf kan wederom met trots terugkijken: zonder 1 speler te kort te doen, waren de meiden Robyn en Loïs vandaag de grote uitblinkers: well done girls!

Volgende week is E2 vrij. Tot over twee weken!

» Nieuwsarchief
Wilt u ook sponsor worden van v.v. De Fendert? Neem contact met ons op!