26-03-2016: VVC'68 VR1 - De Fendert VR1

VVC'68 VR1 - De Fendert VR1

Zaterdag 26 maart stond de wedstrijd tegen de dames van VVC op het programma. Dit zijn altijd leuke wedstrijden, door beide teams altijd veel strijd op een goede manier !!

Met 15 speelsters vertrokken we richting Halsteren. 15 dames die er zeker van waren om de 3 punten weer mee naar de Fendert te nemen. Eenmaal aangekomen in Halsteren moesten er nog even shirts gepast worden, dit duurde even iets langer, zodat we maar kort tijd hadden voor de warming-up.

Eenmaal buiten kwam het gevoel weer terug van de afgelopen weken. Jannie gaf de opstelling, altijd lastig als je 15 ster speelsters hebt. Maar de 11 namen waren bekend, vol gas erop en snel op zoek naar een doelpunt. Helaas kwam dat niet helemaal uit de verf, we waren een beetje tam, er zat geen power in die we de afgelopen wedstrijden wel hadden. Kansen waren er natuurlijk wel, alleen geen doelpunten. Ook VVC kwam er een paar keer gevaarlijk uit, de jongste speelster van VVC hield de verdediging goed bezig, zij legde de bal terug en deze werd mooi ingeschoten, balen: 1-0 achter. 2 minuten voordat de scheids floot voor de rust was het Eefke, die de bal mooi terug kreeg van Tess, die de bal mooi in het doel schoot. Pffff gelukkig, 1-1 rust.

De dames werden even toegesproken door Jannie, er moet wat meer pit en strijd in, dan gaan we deze wedstrijd winnen. Dit werd dan ook goed opgepakt, er werd weer gelopen voor elkaar, strijd werd er geleverd. Aan alle 2 de kanten zijn er kansen geweest, maar gelukkig voor ons was daar Marion die de bal achter de keepster schoot, 1-2 !! Nog 15 lange minuten moesten er gespeeld worden, de spanning op de bank was niet meer te houden, wat zou dit toch weer lekker zijn. Die 3 punten en wat als Zwaluwe .....

Het was tijd, vreugde met weer 3 punten erbij, weer met z'n allen geknokt en gestreden tegen een super leuk team !!
Meiden super gedaan !!!