VOLG ONS OP TWITTER

27-08-2018: Verslag startdag 25 augustus

Verslag startdag 25 augustus

Startdag op 25 augustus bij v.v. De Fendert: 90 bikkels, lol…en iets minder goed weer deze keer...

Na de succesvolle startdag vorig jaar was een van de belangrijkste conclusies van het jeugdbestuur van v.v. De Fendert: hier gaan we een mooie traditie van maken. En dus stonden er afgelopen zaterdag maar liefst 90 jeugdige talenten en 8 trainers van Soccer Upgrade te trappelen om aan de slag te gaan met conditie- en techniekverbetering, motivatie en teambuilding. Om zo een tikkeltje beter voorbereid aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen dan de tegenstanders.

In het draaiboek was alles tot in de puntjes geregeld: (bijna) op tijd beginnen, prima werkend geluid, prachtige velden, 90 opgepompte ballen en indelingslijsten die klaar hingen. Voorzitter Joost van het jeugdbestuur had een motiverend en opbouwend openingswoordje, waarbij hij met mooie complimentjes strooide. Bob van Soccer Upgrade wist vervolgens opzwepend uit te leggen wat waar, wanneer, hoe en met welke trainer ging gebeuren. En Danielle liep de verschillende groepen langs om allerlei prachtige foto’s te maken.

Wel werd er regelmatig angstvallig naar de steeds donker wordende lucht getuurd en werden door menigeen de verschillende weerstations met elkaar vergeleken. Valt die bui wel of niet, was de vraag die veel mensen bezig hield. Maar de meiden, jongens en trainers lieten zich daar absoluut niet door tegenhouden…die wei in en rap een beetje! Toen na een half uurtje de hagelstenen naar beneden kletterden, werd er toch maar een korte pauze ingelast. Na enige tijd besloten de meeste bikkels toch weer verder te gaan met de diverse leerzame en leuke oefeningen. Wat een klasbakken lopen er toch rond in de Fendert!

In de ijsjes na afloop hadden de meesten wonder boven wonder toch nog wel zin. Na de groepsfoto en het gezamenlijk opruimen was ook deze keer de conclusie van de organisatoren: laten we dit volgend jaar weer doen!

» Nieuwsarchief
Wilt u ook sponsor worden van v.v. De Fendert? Neem contact met ons op!