27-08-2018: Verenigingsavond 11 september

Verenigingsavond 11 september

Beste ouders en andere betrokkenen die het voetbal in de Fendert een warm hart toe dragen,

Het voetbalseizoen staat weer op het punt te beginnen! Het is echter steeds minder vanzelfsprekend dat we al het werk binnen de club met bestaande mensen voor elkaar krijgen. Het komende seizoen is dat al goed merkbaar. Graag nodigt het bestuur van v.v. de Fendert jullie uit voor de verenigingsavond op dinsdag 11 september a.s. De bijeenkomst begint om 19.30 u in de voorste kantine en duurt tot uiterlijk 21.00 u. We willen deze avond aan de hand van een sprekend filmpje en stellingen op een interactieve manier met jullie ingaan op de toekomst van de vereniging, in het bijzonder op de wijze waarop  vrijwilligerswerk daaraan kan bijdragen. De koffie staat klaar, we hopen op een mooie opkomst!

Met vriendelijke groet, bestuur v.v. de Fendert