28-04-2016: Programma Clubdag 28 mei

Programma Clubdag 28 mei

Op Zaterdag 28 mei vindt de 1e clubdag van v.v. de Fendert plaats.

Voor de E en F jeugd wordt door de commissie tentenkamp het jaarlijkse tentenkamp georganiseerd. Het kamp begint op vrijdag 27 mei en zal op 28 mei, zo rond de middag klaar zijn.

12.00 uur:
Er wordt een verenigingsjeugdfoto (!) gemaakt. Het is de bedoeling dat alle jeugdspelers van mini t/m A junioren, in hun prachtige v.v. de Fendert tenue plaats nemen op de tribune. Er zal dan een foto worden gemaakt van heel onze jeugdafdeling. Zorg dat je erop staat, deze foto is immers nu al legendarisch!

13.00 uur:
Er wordt een onderling toernooi georganiseerd voor de D1, D2, D3, C2, MC. Het toernooi wordt gespeeld in 7 tallen. Het is de bedoeling dat de deelnemers zich van te voren aanmelden. Dit kan door dit formulier uit te printen en ingevuld binnen te gooien bij Kees Rombouts, Parelstraat 22 Fijnaart of middels een mailtje/appje naar keesrombouts5@hotmail.com / 06-30572958. De Mini’s spelen dan onderling een wedstrijdje/toernooitje afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

15.00 uur:
Er wordt een onderling toernooi georganiseerd voor de C1, MB, B1, B2. Het toernooi wordt gespeeld in 7 tallen. Het is de bedoeling dat de deelnemers zich van te voren aanmelden. Dit kan door dit formulier uit te printen en ingevuld binnen te gooien bij Kees Rombouts, Parelstraat 22 Fijnaart of middels een mailtje/appje naar keesrombouts5@hotmail.com / 06-30572958.

15.30 uur:
Er wordt een onderling toernooi georganiseerd voor de A1, A2 en alle seniorspelers. Het toernooi wordt gespeeld in 7 tallen. Het is de bedoeling dat de deelnemers zich van te voren aanmelden. Dit kan door dit formulier uit te printen en ingevuld binnen te gooien bij Kees Rombouts, Parelstraat 22 Fijnaart of middels een mailtje/appje naar keesrombouts5@hotmail.com / 06-30572958.

18.00 uur:
Clubbarbecue, zie info site.

Wij doen op deze dag ook een beroep op de leiders/trainers om een handje mee te helpen!

Doe mee met de v.v. de Fendert Clubdag!