29-01-2021: In memoriam: Stefan Den Hollander (1989-2021)

In memoriam: Stefan Den Hollander (1989-2021)

Stefan Den Hollander

31-10-1989   –   29-01-2021

Geschokt en totaal verbijsterd zijn wij door het onverwachte overlijden van onze zeer gewaardeerde clubman, Stefan Den Hollander. Stefan werd op jeugdige leeftijd lid van FSV en na de jeugd te hebben doorlopen ging hij bij de senioren spelen.Na de fusie naar v.v. De Fendert werd Stefan medeleider van De Fendert 3, een hechte vriendengroep waarin  Stefan zich erg thuis voelde. Alhoewel Stefan niet tot de allersnelsten behoorde, zorgde zijn gave techniek en zijn overzicht ervoor “dat de bal bijna altijd naar de goede kleur ging.” Stefan genoot van het samenzijn met zijn vrienden in de kantine en van de vriendenuitstapjes naar Concert at Sea. Stefan was oprecht  geïnteresseerd in de gang van zaken bij de club. Ook zijn voetbalkennis was groot. Zo won hij samen met zijn maatje de voetbalquiz van v.v. De Fendert.

Met recht prijkte zijn bijnaam THE MASTER trots op zijn shirt! Met het verstrijken der jaren werd de vriendengroep De Fendert 5. Stefan speelde zijn potjes nog regelmatig mee en sloeg zelden een training over. Stefan was als leider in staat clubbelang boven persoonlijk belang te stellen en had het vermogen om constructief met verenigingszaken mee te denken. Stefan was erg graag gezien vanwege zijn vriendelijke en beschaafde persoonlijkheid.

Wanneer de bal weer gaat rollen, de velden weer worden bespeeld en de kantine weer opent, is het onvoorstelbaar dat Stefan hier niet meer bij zal zijn. Wij wensen zijn ouders, naaste familieleden en zijn vrienden heel veel sterkte toe met het dragen van het onvoorstelbaar verlies van Stefan. Stefan, bedankt voor alles wat je deed en voor wie je was, je zal vreselijk worden gemist.

Bestuur v.v. De Fendert