VOLG ONS OP TWITTER

29-11-2015: Madese Boys E2 - De Fendert E1

Madese Boys E2 - De Fendert E1
Drie weken, 9 punten en 22 doelpunten... Ja inderdaad, het staat er niet verkeerd. Dit is het resultaat van de laatste drie weken voetbal met de E1. Zaterdag zijn we afgereisd, een wat vreemde hoek voor ons, naar Madese Boys. Dit team heeft zich halverwege de competitie in de tweede klasse aangesloten, omdat de 1e klasse een niveau te hoog was. Ook in de 2e klasse hebben ze het zwaar en staan nog met lege handen.

Na enkele minuten stonden we op 0-1 en het vermoeden dat het vandaag niet zwaar zou worden werd bevestigd. Al snel volgden de goals elkaar op en we gingen de rust in met een 0-4 voorsprong.

In de rust werden de jongens toegesproken (zie foto). Het was vandaag niets anders dan lof.
Dat was niet zo gek, want als je ziet hoe deze mannen vooruit zijn gegaan en hoe het genieten was van hun intelligente samenspel, dan niets anders dan petje af. Dat mag ook zeker gezegd worden.

De tweede helft startten we meteen weer fel. We kregen nog wel twee tegendoelpunten, maar dat mocht de pret niet drukken.

Het was een eenvoudige overwinning, maar mede door het geweldige combinatie- en samenspel was het op deze zonovergoten zaterdagochtend super genieten.

Nu een weekje rust en dan de teambuilding waar we iets leuks van gaan maken met afzien, voetbal, strand en natuurlijk friet.

» Nieuwsarchief
Wilt u ook sponsor worden van v.v. De Fendert? Neem contact met ons op!