29-11-2017: Frenky’s Chocolate Pupil van de Week: Bryan Stal!

Frenky’s Chocolate Pupil van de Week: Bryan Stal!

Het is een troosteloze dinsdagavond. Het miezert, het is  donker en “Bloed, zweet en tranen” schalt uit de autoradio van onze Vliegende Reporter, wanneer hij zich begeeft naar Sportpark De Fendert. Tot overmaat van ramp blijkt onze pupil van de week ook niet te trainen vanavond. Na telefonisch overleg blijkt dat onze pupil was afgemeld, maar toch graag naar het Sportpark komt om zijn eerste diepte-interview te ondergaan.

Wij spreken Bryan in de bestuurskamer van v.v. de Fendert. Bryan is een noeste verdediger van de JO11-1. Bryan speelt zowel links, rechts als centraal achterin bij de JO11-1. En... dat doet hij met heel veel plezier. Wanneer onze Vliegende Reporter vraagt waarom Bryan de posities achterin zo ambieert antwoordt hij: ”Het is erg belangrijk om de zaak achterin onder controle te hebben, als we geen tegendoelpunten krijgen, winnen we bijna altijd. Soms ga ik wel mee naar voren, maar alleen als we ruim voorstaan.” Onze reporter bedenkt dat we te maken hebben met een hele plichtsgetrouwe jongen. Onze reporter vraagt Bryan naar het mooiste moment van zijn nog prille voetballoopbaan en weer heeft onze jonge held een verrassend antwoord in petto.  “Ik denk dat mijn mooiste voetbalmoment nog moet komen. Zaterdag spelen we tegen Meto. Als we dat winnen, zijn we bijna kampioen.” “Wat trouwens ook leuk was, zaterdag versloegen we Steenbergen, zij spelen wel 1e klasse!”. “Ik vind dat we altijd voor de winst moeten gaan.” De favoriete clubs van Bryan zijn Real Madrid en Ajax. Zijn favoriete speler is Ronaldo. “Ik vind het mooi hoe hij alles scoort.”

Bryan, van 29 maart 2007, zit nu al weer een aantal jaren op voetbal. Dit is zijn 5e seizoen bij v.v. de Fendert. Bryan zit op de Kennedyschool in groep 7 bij juffen Sandra en Ineke. Zijn favoriete vakken op school zijn Rekenen en Gym. Naast voetbal heeft Bryan nog wat andere hobby’s. Bryan zit ook op kickboksen, hij gamet graag en ook speelt hij heel graag buiten met zijn vriendjes.

Wanneer onze vliegende Reporter Bryan vraagt naar zijn lievelingseten, antwoordt hij meteen enthousiast: “Friet van de Fendertse Hoeve , maar dan wel met een frikandel speciaal erbij!”. “Bitterballen vind ik ook heel lekker.” Onze Vliegernde Reporter vraagt zich af of onze jonge held wordt gesponsord door Bas en Jordy van de Bajo…

Wij wensen Bryan veel plezier toe zaterdag, tussen de echte grote jongens van de club!

De Pupil van de week wordt gesponsord door Frenky’s Chocolate Paradise!