30-10-2015: Jeugdtoernooien 2016

Jeugdtoernooien 2016

Per categorie vinden jullie op de website onder het menu "Jeugd - Toernooien" de uitnodigingen voor de uittoernooien in 2016 met informatie over de speeldatum en organiserende vereniging. Sommige verenigingen organiseren meerdere toernooien per leeftijdscategorie. Voor meer informatie over de toernooien en inschrijvingen kun je per mail terecht via jeugdbestuur@vvdefendert.nl. Als je een toernooi uitgekozen hebt, laat ons dit dan z.s.m. per mail weten. Dit voorkomt teleurstellingen bij over-inschrijving.

Wij zullen de organiserende vereniging laten weten dat wij graag willen komen. Definitieve inschrijving is er pas nadat de organiserende vereniging heeft bevestigd. Dit laten wij jullie dan z.s.m. weten. Maar let op! Het Jeugdbestuur gaat er vanuit dat wanneer een team is ingeschreven voor een toernooi, dit team ook daadwerkelijk hieraan deelneemt! De lijst bestaat uit de huidige uitnodigingen en zal regelmatig aangevuld worden.